Onze app

Montessoribasisschool De Elzen heeft een eigen schoolapp! Hiermee houden we u op de hoogte van alle communicatie vanuit de school naar de ouders. Deze app omvat onder andere een digitale jaarkalender, nieuws, contactinformatie en nog veel meer. De app is te downloaden op uw telefoon of tablet. Ga naar uw app- of playstore en zoek naar “Basisschool app”. Wij nodigen u uit om snel een kijkje te nemen!

Wat moet u hiervoor doen?

Uw wachtwoord aanvraag ontvangt u op uw e-mailadres. Controleer uw spambox wanneer u de mail niet kunt vinden. Met deze gegevens kunt u vervolgens inloggen. U heeft nu toegang tot alle buttons in de app (zonder inlog heeft u beperkte toegang). Ook zijn er een aantal buttons gefilterd op klas gerelateerde informatie. Zo ziet u alleen de klassenpagina’s en fotoalbums van de groepen waar u een kind (of kinderen) in heeft zitten.

Waarom hebben we voor een app gekozen?

Wij willen graag dat u gemakkelijk en snel op de hoogte blijft van de informatie van onze school. Met een app bent u in staat om zeer eenvoudig de info tot u te nemen, op een moment dat het u schikt. Wij gebruiken deze app als eerste communicatievorm. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de app altijd de meest recente en juiste informatie bevat.

Wij zijn van plan u pushberichten te sturen. Dit is een ideale manier om u snel te kunnen bereiken met een korte boodschap. Wij willen u daarom verzoeken om de rechten hiervoor aan te laten staan. Wij zullen uiteraard in acht nemen dat we pushberichten niet onnodig vaak zullen gebruiken.